top of page

Genieten van luxe!

Om te genieten van luxe hoef je echt geen miljonair te zijn. Er zijn genoeg manieren om dit te kunnen doen. Ik maak er geen geheim van dat ik echt kan genieten van luxe! Heerlijk verblijven in 5* hotels of genieten van exquisite dinérs! Zo fijn!


Naast trips naar onze favoriete stad Londen, gaan Peter & ik ook graag weg in eigen land. Dan boeken we een 5* hotel, laten we ons verwennen en genieten we van ons luxe overnachting.

Onlangs hebben we genoten van een overnachting bij het Okura Hotel.

Wat ik fijn vind aan verblijven in het Okura Hotel, is dat de service altijd 'top notch' is. High level hospitality.

Wij verbleven in de Executive suite met uitzicht op de stad.

Het was een prachtige suite met een heerlijk ruime badkamer inclusief ligbad. Want dat is bij ons een vereiste.

Als je de Executive suite boekt dan zijn de drankjes, ontbijt en de luxe canapés bij tea time, erbij inbegrepen. Verkrijgbaar bij de exclusieve toegang tot de Executive Lounge.

En ook heb je toegang tot de Nagomi Health Spa met zwembad en fitnessruimte.



Boek een nachtje weg, trakteer jezelf op een executive suite, boek een wellness behandeling, ga lekker uiteten en geniet!

Veel mensen vergeten om te genieten. Gewoon simpelweg genieten. Je hoeft niet perse te wachten op een zomer,- of wintervakantie om er even tussenuit te gaan. Na een nachtje weg, voel je je bij thuiskomst als herboren. Vooral als je ook een wellness behandeling hebt gehad.

Je hoeft natuurlijk niet perse te kiezen voor een luxe hotel. Peter & kiezen hiervoor omdat wij dat beiden prettig vinden en ervan genieten. Maar dat is uiteraard voor een ieder anders. Waar het om gaat is, de tijd nemen voor jezelf of samen weg van huis en dagelijkse beslommeringen. Even echt tijd maken voor elkaar of alleen.


“The purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost, to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience.”

Een andere manier om te genieten van luxe, een 5* behandeling krijgen in een winkel.

Chanel is mijn absolute favoriete merk. Zowel voor parfum als voor mijn huidverzorging.

De producten zou ik net zo makkelijk bij de Douglas kunnen kopen. De dames zijn daar altijd vriendelijk.

Maar ik ben van mening dat je Chanel producten bij de Chanel Store moet kopen. Of bij de Chanel in-store bij de Bijenkorf. Het is de beleving die de aankoop compleet maakt.


Misschien denk je nu, lekker belangrijk..! Maar dit is hoe ík de godin in mij plezier.


Er zijn genoeg momenten geweest dat ik het financieel heel moeilijk had. Dus nu ik kan genieten van luxe, is dat ook precies wat ik doe.

Genieten van luxe heeft niet alleen met materiële zaken te maken.

De grootste luxe die ik nu heb is bewustzijn. Bewust van mijn gezondheid, mijn geluk, mijn liefde, mijn leven in algeheel! En de grootste rijkdom die ik nu bezit is de liefde voor mezelf.

Everything else falls into place.



Mijn 50ste verjaardag dressed in Versace.

Geniet van je leven. Geniet van alles wat je nu kunt doen. Het leven is niet gegarandeerd dus leef in het hier en nu. Leef, lach, geniet, heb lief!


Liefs, Jen



IMG_6097.HEIC

Hi!
Nice to see you here!

Where luxury meets life's extraordinary moments! We're Peter and Jennifer, a dynamic duo on a mission to inspire and redefine the art of living for the 50+ crowd.

Let the posts
come to you.

Thanks for submitting!

bottom of page